Свържете се с нас0888/803619 | 02/4219599Понеделник - Петък от 09.30 до 18.30

 

Кой остров в Индийския океан да изберете за Вашето зимно морско бягство…?

 

 

Има ли нещо по-хубаво от това да усетите пясъка под краката си и слънцето галещо тялото Ви на някое екзотично място, на което стъпвате за пръв път? Аз не мога да се сетя за нещо по-прекрасно, особено ако плажът е със спиращ дъха изглед към Индийския океан, а сезонът в България е зима! :)

От Шри Ланка, чак до Мавриций, по-голямата част от Индийския океан е дом на някои от най-красивите острови на света.
Но как да изберем точното за нас място от толкова мънички, кой от кой по-прекрасни островни кътчета?
Ще се опитам да Ви помогна в избора…

Мавриций

Разположен на изток от джунглите на Мадагаскар, Мавриций се радва на субтропичен климат и всичко, което идва с него - лазурно море, красиви плажове, слънчево време и много палмови дървета.
Мавриций обаче е място , което може да Ви даде много повече от една луксозна плажна дестинация. Тук можете да практикувате почти всички видове водни спортове, докато очите Ви се любуват на красотата, която Ви заобикаля.

Тази островна държава предлага също и изобилие от интересни занимания за любителите на природата. Мавриций е дом на някои от най-изисканите видове тропически птици, гигантски костенурки и е популярно място за среща със специален вид бели делфини.

 

 

Малдиви

Малко държави могат да се похвалят със собствеността на над 1200 отделни острова.
И когато става дума за Малдивите трябва да сте наясно, че няма да имате голям избор от екскурзии, защото ще седите предимно на острова/хотелски комплекс, който сте избрали. Точно така - всеки курорт обикновено е на свой собствен остров, който предлага изключително тихо, лично изживяване и спокойна атмосфера.

Красотата, която можете да видите над морското равнище – приказни бели плажове и безкрайно синьо море, не може да бъде сравнена с това, което ще се разкрие пред Вас в момента, в който потопите главата си под водата. Ще бъдете въведени в свят, който никога не сте виждали преди.

От красиви коралови рифове до безбройни по цвят и вид риби, пътешествието до Малдивите трябва да бъде съчетано поне с едно/две гмуркания и безброй шнорхелинг пътешествия под вода! :)

 

 


Сейшелските острови

На юг от екватора, само на един хвърлей от източното крайбрежие на Африка, Сейшелските острови се делят на две групи, на вътрешни и външни острови. Вътрешните острови са тези, на които е най-вероятно да се озовете  по време на посещението си из тази зашеметяваща област, докато външните острови се намират  по-далеч от  главния -  Махе.
Повече за мястото можете да прочетете ТУК:

 

 


Шри Ланка

Шри Ланка е дом на един невероятен вид култура, чиято история датира от 3000 години. Заедно с това на този  магически остров в Индийския океан можете да се насладите на красиви плажове и срещи с диви животни в естествената им среда.

От сафари със слонове до храмове и крепости, посещението на Шри Ланка е задължително за всеки, който може да оцени огромното наследство на едно място, съчетано с най-девствените плажове и луксозни курорти.
Повече за мястото можете да прочетете ТУК:

 

И като обобщение мога да кажа – който и от островите в Индийския океан да смятате, че е най-подходящ за Вас, можете да сте спокойни, че където и да отидете, няма да сбъркате. Тези райски кътчета гарантират незабравима ваканция!

 

Ваша: Авиата

снимки: www.Aviata.bg

Кой остров в Индийския океан да изберете за Вашето зимно морско бягство…?

© 2020 Aviata Всички права запазени.

WebDesignBG
Facebook Google + Twitter Pinterest YouTube