Свържете се с нас0888/803619 | 02/4219599Понеделник - Петък от 09.30 до 18.30

 

За компанията

 

Авиата Травел -  персонализирани пътувания, изгодни цени, изключително обслужване!

Авиата е модерна туристическа агенция, която открива най-доброто решение според индивидуалните нужди и предпочитания на своите клиенти.

Авиата осигурява висококачествено обслужване и най-изгодните цени на пазара.

Авиата се грижи за всички подробности на вашето желано пътуване, така че да му се насладите най-пълно. В зависимост от вашите нужди, ние можем да осигурим:

- Изгодни самолетни билети до всяка точка на света

- Хотелско настаняване за вашето бизнес пътуване

- Достъпния лукс на курортни комплекси, хотели, мотели, хостели и всички други възможни места за отдих, за семейна ваканция, тийм-билдинг, сватбено пътешествие, селски еко-туризъм или просто бягство сред природата за уикенда

- Екзотични ваканции

- Вълшебни круизи във всички морски кътчета на земята

- Уникални индивидуални решения

- Духовни пътешествия и Йога ритрийти

Уникално предимство на Авиата е специализираното звено за семеен туризъм С деца на море: www.sdecanamore.com . Сред нашия екип има родители, които познават тънкостите и предизвикателствата на пътуването с малките членове на семейството и могат да предложат селекция от най-подходящи и изгодни варианти.


Авиата е 7 годишна компания, създадена от професионалисти със стаж в различни сфери на луксозния туризъм по света. За нас изключителното обслужване е задължителен елемент от комфорта на пътуването.

Мисията на Авиата е да предлага най-удобното пътуване до вашата мечтана дестинация във всяка точка на света. Заедно с вас откриваме най-подходящия и ценово предпочитан маршрут за вашето бизнес пътуване, семейна ваканция, тийм-билдинг, семинар, конгрес, сватбено пътешествие, еко-туризъм или просто разходка с приятели. Избираме за настаняване подходящ хотел, ваканционен комплекс, вила, хостел, къмпинг и, ако се налага, дори индийски ашрам. Ние се грижим и за всичко останало, за да може да релаксирате и да изпитате пълното удоволствие от екскурзията.

Aviata.bg постоянно обновява своите горещите оферти за пътешествия из целият свят. Така ние сме сигурни, че предлагаме възможно най-изгодните цени и най-интересните туристически оферти на пазара. Следим за вас най-предпочитаните и качествени места за отдих и забавление. Предлагаме всичко това и още много ценна информация в нашия блог.


Авиата ви желае приятно пътуване!

 

© 2022 Aviata Всички права запазени.

WebDesignBG
Facebook Google + Twitter Pinterest YouTube