Свържете се с нас0888/803619 | 02/4219599Понеделник - Петък от 09.30 до 18.30

 

Йога ритрийтите – различната ваканция

 

Най-дългото и трудно пътуване на човек е това навътре в себе си.

 

Вдъхновяващи места, йога практика, която възобновява духа, прояснява ума и енергизира тялото, компания от хора с обща цел и интерес. Възможност да пътуваш, да виждаш нови светове и най-вече да откриваш себе си. Защото това е и най-голямата сила на йога ритрийтите - чрез пътуване и преживяване всеки да открие нова перспектива към вътрешната си вселена.

Мястото

От лозята на Тоскана до пясъците на Мароко, от джунглите на Бали до плажовете на Испания, на екзотичен южен остров или в планината - вариантите за провеждане на йога ритрийтите са безброй. Важно е мястото за настаняване да има дух, а населеното място - чар.

Image may contain: sky, table, plant, tree, outdoor and nature

А защо не и йога ритрийт в движение? Изключителна популярност набират специализираните йога круизи, където всеки ден се будите на различно място, отваряте съзнанието си за новото и имате възможност да се отдадете напълно на йога философията за носене по течението.

Времето

Светът е голям и йога ритрийти има по всяко време, благодарение на различните климатични зони, часови пояси и земните полукълба. Така през зимата можете да си подарите йога ваканция на топло и екзотично място, а през лятото да отидете някъде, където да се охладите.

Стандартните йога ритрийти траят около седмица, но има и по-дълги или по-кратки в зависимост от целите им. Разбира се, не сте длъжни да останете през цялото време, но за по-пълно откъсване от ежедневието и за пълноценно зареждане препоръчваме да си отделите поне седмица за ритрийт. Все пак идеята е да се потопите напълно в изживяването и да загърбите стреса, а това няма как да се случи за два дни.

Image may contain: one or more people, people sitting, shoes and table

Заниманията

Хата, виняса, кундалини… Без значение кой е Вашият стил, можете да намерите ритрийти по всички видове йога, за различни нива на владеене - от начинаещи до напреднали, дори и за йога-учители. Понякога йога ваканциите са концентрирани само върху йогата, но доста често са комбинирани и с друг вид занимания - танци, колоездене, джогинг, хайкинг, трекинг, сърф, бойни изкуства, ветроходство… Или пък са посветени на релакс и физическо обновяване чрез медитация, аюрведа, арома-терапия, спа-процедури и зареждаща почивка.

Да не забравяме и културната програма! През свободното от йога време се организират екскурзии за посещение на интересни забележителности, кулинарни уроци, демонстрации на местни традиции и обичаи, арт-терапии, лекции. Разнообразието е голямо, пригответе се да разширите хоризонтите и възприятията си!

Вдъхновението

Може би най-големият подарък, който човек може да си направи в съвременното ни общество е да си подари време. Време за пътуване, за спорт, за свързване със себе си и света. Всичко това, което е йога ритрийтът. Върнете се обновени!


Ваша: Авиата


Йога ритрийтите – различната ваканция

© 2021 Aviata Всички права запазени.

WebDesignBG
Facebook Google + Twitter Pinterest YouTube