Свържете се с нас 0888/803619 Понеделник - Петък от 09.30 до 18.30

 

ЙОГА ВАКАНЦИЯ

Йога ваканцията, известна още като йога ритрийт, е форма на бягство, което съчетава пътешествие, релаксация и йога практика, в компанията на хора имащи сходни интереси и нужди.

 

Този тип събития предлагат на хората възможност да се потопят в йога, медитация и уелнес дейности, в спокойна и подкрепяща среда. 

Организирали сме нашите Йога ваканции на различни места из целият свят. От вълшебното Бали, през магическият остров Мавриций, до спиращите дъха Малдиви. Истински ритрийти сме имали в откъснати планински центрове в Италия, Испания и Гърция.  Подбираме местата за настаняване много внимателно, с цел да носят усещане за спокойствие и връзка с природата.

Основният фокус на йога ваканцията са йога практиките. Това обикновено включва ежедневни разнообразни йога практики, водени от опитни инструктори, които насочват участниците през асани (физически пози), пранаяма (дихателни упражнения) и медитация. Класовете са подходящи за всички нива, от начинаещи до напреднали практикуващи.

Наред с йога, много йога ваканции предлагат допълнителни уелнес дейности за подобряване на релаксацията и благосъстоянието. Те могат да включват ръководени сесии за медитация, практики за внимателност, психотерапевтични семинари, разходки сред природата, водене на дневник и семинари по теми като хранене, аюрведа или управление на стреса.

Йога ваканциите често предоставят възможност за свързване с хора с подобно мислене, които споделят интерес към йога. Участниците могат да участват в групови дейности, да споделят храна и да изграждат връзки с други хора по време на подобно пътуване.

 Въпреки че йога и уелнес дейностите са централни за една йога ваканция, обикновено има и време за личен размисъл, релаксация и разглеждане на забалежителности. Участниците могат да се разхождат, да се наслаждават на природата, да четат, да водят дневник или просто да се отпуснат и да презаредят.

Йога ваканциите обикновено имат структуриран график, който балансира йога практиката, уелнес дейностите и свободното време. Продължителността може да варира, от няколко дни до няколко седмици, в зависимост от групата.

Йога ваканциите предлагат възможност за задълбочаване на йога практиката, подмладяване на ума и тялото и култивиране на чувство за вътрешен мир и благополучие. Те могат да бъдат възстановителна почивка от ежедневието и шанс да се подхраните физически, когнитивно и духовно.

Следете нашите предложения и не се колебайте да се запишете, вълшебно е!

Ваша: Авиата

ЙОГА ВАКАНЦИЯ

© 2023 Aviata Всички права запазени.

WebDesignBG
Facebook Google + Twitter Pinterest YouTube